Un român din Spania și-a ucis fosta iubită de 17 ani, a tranșat cadavrul și l-a aruncat în mai multe locuri din oraș

Un român de 23 de ani, care locuiește în Spania, și-a ucis fosta iubită adolescentă, i-a tranșat cadavrul și apoi l-a aruncat în mai multe zone din orașul spaniol Estepa.

Rocio Caiz Pozo, în vârstă de 17 ani, a dispărut pe 3 iunie, iar românul a recunoscut până la urmă că a ucis-o în ziua dispariției, că a tranșat cadavrul și că l-a aruncat în diferite zone ale orașului.

Surse din anchetă au informat că au fost găsite părți din cadavru într-o parcare din orașul Estepa (Sevilia), dar și în alte zone de la periferia orașului, notează La Vanguardia.

Cei doi s-au cunoscut când fata avea 11 ani, iar băiatul 16, și au început o relație. Ei au împreună un bebeluș de patru luni, dar s-au despărțit imediat după nașterea copilului.

În ziua dispariției, sora lui Rocio a primit un mesaj de pe Facebookul fetei în care anunța familia că ar fi plecat cu un tânăr în altă provincie, cerând ca fostul iubit să aibă grijă de copil.

Sora fetei a declarat că nu a crezut explicațiile din mesaj, suspectând că cineva i-a spart contul de Facebook. Într-un alt mesaj, venit de pe contul fetei, se spunea că la plecare i-a furat 300 de euro fostului iubit.

Familia fetei a declarat că Rocio a fost de mai multe ori agresată de fostul iubit, dar că niciodată nu a depus plângere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here