Un rus a dat în judecat Apple pentru că l-a transformat în homosexual. Cere 1 milion de ruble daune morale

Un rus a dat în judecată Apple, acuzând gigantul american din domeniul tehnologiei că i-a schimbat orientarea sexuală.

Reclamantul – identificat sub numele D. Razumilov – acuză compania că l-a „împins prin mainpulare” spre homosexualitate, după ce a primit, din partea unui utilizator necunoscut, 69 de „GayCoins” pe o aplicație de plată pe bază de criptomonede descărcată în telefonul său Apple în 2017.

Misteriosul expeditor al criptomonedelor i-ar fi trimis și un mesaj în limba engleză căruia Razumilov i-ar fi atribuit următorul înțeles: „nu judeca până nu încerci”, relatează radio Govorit Moskva.

„Într-adevăr, mi-am zis: Cum să judec fără să încerc? Și am decis să întrețin relații cu același sex”, a explicat reclamantul în plângerea depusă. „Pot spune că, după două luni, sunt împotmolit intim într-o relație cu un membru al propriului meu sex și că nu mai pot evada”.

Razumilov a mai scris în plângere: „Am un prieten stabil și nu știu cum să le explic părinților mei. După ce am primit mesajul menționat mai sus, viața mea s-a schimbat în rău și nu va mai fi niciodată normală”.

„Apple m-a împins prin manipulare spre homosexualitate. Schimbările mi-au provocat daune psihice și morale”.

Bărbatul cere companiei Apple plata de daune morale în valoare de 1 milion de ruble (15.300 de dolari).

Plângerea lui D. Razumilov a fost înregistrată la Tribunalul Raional Presnensky din Moscova, iar prima înfățișare la proces va avea loc pe 17 octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here