Un tânăr din Timiș a fost trimis în judecată pentru că a omorât cu cruzime mai multe pisici pe care le adoptase

Un tânăr care adopta pisici, după care le schingiuia şi le omora, a fost trimis în judecată, în stare de libertate, marţi, de Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara, pentru săvârşirea infracţiunii de uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept, rănirea sau schingiuirea, în formă continuată.

Prin actul de sesizare a instanţei de judecată s-a reţinut că „în timp ce inculpatul se afla în locuinţa sa din Timişoara, în cursul anului 2018, a omorât prin lovire două pisici adoptate de acesta, iar în perioada 12 – 13 iunie 2018 a omorât prin lovire alte două pisici, i-a luxat membrul unui pui de pisică şi i-a rupt urechea altei pisici”, arată prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, potrivit Agerpres.

Tânărul a fost depistat după ce a adoptat două pisici de la o femeie. Fosta stăpână a pisicilor a continuat să se intereseze de situația felinelor și a intrat la bănuieli când bărbatul nu i-a mai răspuns la telefon. Atunci, femeia a mers la locuinţa tânărului şi a găsit un pui de pisică mort, altul în agonie şi un altul bolnav, care a murit ulterior.

Femeia a postat fotografiile pe Facebook, iar poliţia s-a autosesizat. În faţa poliţiştilor, tânărul a recunoscut că a ucis intenţionat animalele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here