„Ursul băăă!” – Anchetă internă după un mesaj transmis prin Ro Alert

Sursa: Pixabay

Locuitorii municipiului Braşov au primit, prin sistemul Ro Alert, un mesaj de avertizare privind prezenţa unui urs pe o stradă din oraş, mesajul începând cu cuvintele „Ursul, băăă!”. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului anunţă o „anchetă internă pentru a verifica modul de transmitere al mesajului”, transmite News.ro.

„Ursul baaa! Atenţie, a fost semnalată prezenţa unui urs pe strada Stejărişului. Animalul este considerat periculos. Nu încercaţi să vă apropiaţi de el sau să îl hrăniţi. Evitaţi deplasarea în zonă dacă nu este absolut necesară. ISU Braşov”, este mesajul primit de braşoveni din partea autorităţilor.
„Scopul mesajului a fost de a informa cetăţenii judeţului Brasov cu privire la prezenta ursului pe strada Stejărisului , pentru a evita deplasările in zona unde a fost văzut animalul sălbatic. Dintr-o eroare, persoana din cadrul dispeceratului care a transmis mesajul a adaugat cuvintele «ursul baaa». Ne cerem scuze pentru eroare, dar avem convingerea că populaţia a înteles conţinutul si scopul preventiv al mesajului.”, a tansmis, marţi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov .
Oficialii ISU Braşov menţionează că la nivelul instituţiei se desfăşoară o anchetă internă„ pentru a verifica modul de transmitere a mesajului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here