Ce au discutat ambasadorul României la Washington și șeful primei companii românești listate la Bursa din New York

Sursa: Facebook

Ambasadorul României în SUA și CEO companiei UiPath, Daniel Dines, au discutat despre „o fructuoasă colaborare în anii următori”, potrivit unei postări pe Facebook, de marți.

„Am avut o discuție foarte bună cu Daniel Dines, co-fondator și CEO al UiPath, prima companie născută în România listată la bursa din New York. Un antreprenor român excepțional a generat o revoluție în lumea afacerilor producând roboți software. În fața succesului său uriaș, Daniel a rămas un om modest, bun și care inspiră imediat încredere pentru că e simplu și direct. El apără valori care au fost respinse ori uitate de mulţi, are curaj și crede în succesul României de mâine. Are un atașament profund față de țara în care generațiile familiei sale au trăit și trăiesc și își propune să construiască un important centru de talente în România (1/3 dintre cei peste 3000 de angajați ai UiPath sunt români, deși compania a devenit una globală, cu birouri în peste 40 de țări). Cred că vom avea o fructuoasă colaborare în anii următori. Am vorbit cu Daniel Dines pe larg despre cum putem promova mai bine România în SUA și despre ce putem face ca interesele românilor să fie mai bine apărate”, a scris, marți, Andrei Muraru, pe Facebook.

Tătaru: Multe state se tem că românii şi bulgarii ar putea perpetua pandemia. Restricţiile nu vor întârzia să apară. Noi mergem pe aceleaşi discuţii anti-vaccinare, bagatelizăm pandemia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here