Ursula von der Leyen, mesaj pentru premierul Nicolae Ciucă

Preşedinta Comisiei Europene Ursula von der Leyen a postat pe Twitter un mesaj pentru premierul Nicolae Ciucă, felicitându-l şi transmiţându-i că CE va lucra împreună cu noul Guvern pentru a găsi soluţii împotriva pandemiei şi pentru a implementa PNRR.

”Felicitări Nicolae Ciucă pentru învestirea în funcţia de prim ministru! Vom lucra împreună cu noul guvern român pentru a găsi soluţii împotriva pandemiei şi pentru a implementa planul naţional de redresare şi rezilienţă”, a scris preşedintele CE pe Twitter.

Guvernul Ciucă a fost instalat în funcţie joi, după ce a primit votul Parlamentului, iar miniştrii au depus jurământul în faţa preşedintelui Klaus Iohannis. Astfel, criza politică declanşată în urmă cu aproape trei luni s-a încheiat, notează News.ro.

Preşedintele Klaus Iohannis l-a desemnat luni pe Nicolae Ciucă să formeze un nou guvern, în urma consultărilor cu partidele şi formaţiunile parlamentare, care au avut loc la Palatul Cotroceni. PNL, PSD, UDMR și reprezentanții minorităților au mers împreună la consultări, după ce au finalizat duminică discuţiile privind formarea noului guvern. USR a refuzat să se mai prezinte la discuții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here