„Va deveni un infern”. Un bărbat baricadat într-un muzeu arheologic la Saint-Raphaël/ Zidurile, pline de inscripții în arabă

Cel puţin un bărbat s-a baricadat miercuri în Muzeul arheologic de la Saint-Raphaël (Var), unde cuvinte ameninţătoare în arabă au fost scrise pe zidurile clădirii, declară surse din cadrul poliţiei pentru AFP, transmite News.ro.

„Muzeul va deveni un infern”, potrivit uneia dintre aceste inscripţii vizibile la exteriorul muzeului, în care două persoane ar fi intrat prin efracţie în noaptea de marţi spre miercuri, potrivit sursei citate.

Persoana sau persoanele respective refuză să se predea sau să comunice cu forţele de ordine aflate la faţa locului, care au precizat că aşteaptă o intervenţie RAID.

Alertaţi către ora locală 7.30 (8.30, ora României), poliţişti trimişi la faţa locului nu au precizat dacă aceste persoane sunt înarmate sau nu.

Clasat monument istoric, acest muzeu de arheologie, situat pe rue de la Vieille église, în centrul vechiului Saint-Raphaël, constituie un spaţiu de 800 de metri pătraţi de expoziţie împreună cu biserica romană de alături.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here