Va reuși Ponta „să prindă sub autoritatea lui PSD”? Pariul lui Băsescu

Fostul preşedinte Traian Băsescu numeşte Pro România, partidul fondat de Victor Ponta, „noul PSD” şi consideră că prin votarea moţiunii de cenzură Vicor Ponta a căutat „să prindă sub autoritatea lui şi PSD-ul”, lucru pe care, în opinia lui Băsescu, fostul lider al PSD îl va reuşi.

Traian Băsescu a afirmat, joi seara, la Realitatea Tv, că în opinia sa unul dintre motivele participării Pro România la reuşita moţiunii de cenzură îl reprezintă dorinţa lui Victor Ponta de a avea autoritate asupra PSD.  

„Pe Ponta l-a interesat o formulă în care să poată să prindă sub autoritatea lui şi PSD-ul, nu numai Pro România. Se pare că cel puţin până acum n-a ieşit, dar părerea mea este că îi va ieşi, până la urmă”, a afirmat Traian Băsescu. 

Acesta a adăugat că, cel mai probabil, partidul lui Ponta şi PSD se vor reuni. „Foarte probabil, la un moment dat, vor înţelege că trebuie să revină la un singur partid. Asta e părerea mea. Dintr-un motiv simplu: Ponta va avea parlamentari, are nevoie şi de structura teritorială pe care însă o are PSD-ul cel bătrân, nu tânărul PSD, Pro România. Ponta şi-a făcut treaba, cu participarea la prima etapă, căderea Guvernului Dăncilă, după care acum îl şantajează pe Orban”, a mai spus europarlamentarul PMP.

Sursa: News.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here