Fostul director TAROM confirmă dezvăluirile Universul: Ministrul Cuc mi-a cerut să rețin la sol aeronavele în ziua moțiunii

Sursa foto: Inquam Photos/George Călin

UPDATE Mădălina Mezei, fostul director al companiei TAROM, demisă din funcție marți, a anunțat pentru Mediafax că îi va face plângere penală lui Răzvan Cuc. Ea a confirmat joi dezvăluirile făcute de Universul.net privind existența unui plan al liderilor PSD de a împiedica mai mulți parlamentari să ajungă la timp pentru a vota moțiunea împotriva guvernului Dăncilă.

Mezei a declarat joi pentru ziuanews.ro că ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc (PSD), i-a cerut să rețină la sol aeronavele, în ziua moțiunii de cenzură: „Da, pot sa confirm că Răzvan Cuc mi-a cerut să rețin la sol aeronavele. I-am spus că nu se poate, că nu există niciun motiv și că ar fi vorba despre un abuz. În plus, compania TAROM nu poate fi implicată în așa ceva, în chestiuni politice. Când am fost adusă la TAROM am specificat clar că nu fac niciun fel de politică, doar să-mi respect sarcinile profesionale și să eficientizez societatea, ceea ce am și făcut. Ministrul Cuc a invocat tot felul de argumente ca să fac acest lucru, nu am vrut. Mai mult ca sigur acest refuz a fost motivul destituirii mele”.

„Asta este intuiţia mea, da, este adevărat. Informaţiile care circulă sunt adevărate. Domnul Cuc s-a răzbunat pe mine şi m-a demis în cel mai josnic mod. Sunt nişte aspecte care circulă, domnul Orban le-a declarat, le-a aflat nu ştiu din ce sursă. Eu pot doar să confirm. Am să fac plângere penală împotriva domnului ministru Cuc. Consiliul de Administrație este o unealtă, au invocat nişte motive care nu stau în picioare şi le-am demonstrat prin toate documentele din partea partenerilor cu care am intrat în discuţii”, a mai spus Mădălina Mezei, relatează Mediafax. „Am venit aici chemată să salvez Tarom, aşa mi s-a spus. «Vrem să salvăm Taromul şi ne bazăm pe dumneavoastră», a spus domnul ministru, apoi m-a dat jos ca hoţii noaptea. Nu pot să permit aşa ceva, pentru bunul mers al societăţii şi pentru libertatea de exprimare şi pentru libertatea poporului acestuia. Nu vreau să fiu implicată într-o luptă, aleg să rămân în zona profesionistului. Politicul trebuie să ne lase în pace să ne facem treaba să reuşim ocupăm un loc pe această piaţă extrem de competitivă, în care orice decizie greşită poate să ne ducă într-o zonă de insolvenţă” a mai declarat fostul director al Tarom.

Universul.net a publicat, azi, în exclusivitate, detalii despre planul PSD de a bloca patru curse interne, pentru a împiedica mai mulți parlamentari să ajungă la timp la votul pentru demiterea guvernului Dăncilă. Mai multe amănunte, aici.

6 COMENTARII

  1. In orice tara normala , bazata pe Statul de Dret , la ora asta ambii „preopinenti” ar fi tre sa fie deja la DNA , cu pixurile in mana si o coala mareeee de hartie alba in fata !!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here