Gheorghiţă recunoaşte că a avut „viziuni diferite” faţă de Voiculescu. Cum e relaţia

Sursa: Befuncky

Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare anti-COVID Valeriu Gheorghiţă a declarat că nu a existat o neînţelegere cu ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu, ci mai degrabă viziuni diferite, la un moment dat, în ceea ce priveşte aspectele ce ţin de comunicare şi de informare ale campaniei de vaccinare, transmite News.ro.

El a adăugat că acum are o relaţie constructivă cu Voiculescu şi că problemele au fost rezolvate.

„Nu e vorba despre o neînţelegere. Au fost, dacă vreţi, la un moment dat, viziuni diferite legate de aspectele de comunicare şi informare ale campaniei de vaccinare, probleme legate de modalitatea de derulare a activităţilor de vaccinare, de organizare a centrelor. După cum ştim, a fost o serie de acte normative care au trebuit duse la bun sfârşit. Şi vorbim despre acea ordonanţă de urgenţă care prevedea modalitatea de plată a personalului din centrele de vaccinare, discuţii tehnice care cred că le-am gestionat bine”, a afirmat Valeriu Gheorghiţă, despre subiect, marţi dimineaţa la Digi FM.

Acesta a adăugat că problemele respective au fost soluţionate, iar acum relaţia sa cu ministrul Vlad Voiculescu este una constructivă.

El spune că acum problemele au fost rezolvate, iar relaţia cu ministrul Vlad Voiculescu este una contructivă.

„Din punct de vedere profesional am avut o relaţie absolut normală cu domnul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu. În continuare avem o relaţie foarte bună şi constructivă”, a completat Gheorghiţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here