Victor Ciutacu, realizator de emisiuni la România TV, post de propagandă al PSD, îi atacă și el violent pe românii din Diaspora, la scurt timp după ce prietenul lui, Serghei Mizil, a lansat un potop de înjurături la adresa românilor din Italia.

Ce suntem, mă, egali? Când va pi…ți pe noi cu jet eram egali? Când ne transmiteati că ne puneți voi președinte, că noi nu suntem în stare, nu eram egali? Când ne aruncați din vârful buzelor că trimiterile voastre de bani online la neamuri ne-au scos pe toți din sărăcie, nu eram egali? Când ați venit să ne devastați orașul, nu eram egali? (referire la mitingul din 10 august 2018 n.red.). Nu suntem deloc egali! Egali o să fim când o să ne întâlnim la circa finanaciară sau la DITL. Egali o să fim când o să votăm, fiecare în parte, acolo unde plătim impozite și taxe. Până atunci, abțineți-vă să vă puneți pe picior de egalitate cu noi”, a scris Ciutacu pe Facebook.

Nu, pisoilor, suntem fiecare pe cont propriu. Nu va urăsc. Sunteți prea mici pentru asta. Dar vă detest! Din ficați, din călcâie, cu toată puterea de care sunt în stare să dau dovadă. Și o fac continuu, fie ea epidemia în apogeul ei sau abia la început. Să se solidarizeze cu voi ăia care au făcut bani și și-au luat putere cu ajutorul vostru. Sunteți complici“, a mai adăugat Ciutacu.

Serghei Niculescu Mizil, vedetă a emisiunilor de showbiz și apropiat al unor figuri de seamă din PSD, a lansat luni un val de înjurături suburbane la adresa românilor din Italia. El este nemulțumit că aceștia au votat împotriva „ciumei roșii” iar acum vor să se întoarcă în țară.

Nu se poate ce se întâmplă la ora actuală în țara asta. Am avut asociați, oameni, români plecați în Italia. Înțelegeți-mă bine ce spun. Nu mă refer la toți românii din Italia. Mă refer la cei cu ‘como se dice’. Păi da-te în sloboz, în m…ții m…tii, acum când a venit coronavirusul veniți pe capete înapoi? Păi, nu vă mai e frică de ciuma roșie? E mai periculoasă decât virusul.

Până acum, numai ‘ciuma roșie’. L-ați votat pe Iohannis, unde ați văzut zilele astea că apare? Senchi, al nostru… nimic.

Voi ați votat trei zile și ați votat Iohannis, stabilitate, v-ați p…at pe mine, eu cetățean român care votez o zi. De ce să votez eu o zi și voi trei zile? Acum când ați dat de ananghie, toți vorbeau stricat românește, aveau accentul ăla italienesc. Ridicau vocea. Stați la voi acolo, baga-mi-aș p…a în mama voastră, stați acolo.

Acuma, senchi, veniți pe toate căile și vă ascundeți în România. Stați în p…a mea la voi în Italia. Băi, dacă sunteți șmecheri și ați votat și v-ați pi…t pe România, și acum ‘ciuma roșie’, acum veniți șmecheri acasă. Stați în p…a mea la voi acolo”, a spus Serghei Niculescu Mizil.

Ciutacu, petrecere cu Serghei Mizil:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here