Victor Micula, scene de mafiot local: S-a îmbrăcat în poliţist, a participat la o percheziţie şi a intrat în bazele de date ale MAI

Victor Micula, fiul lui Viorel Micula, unul dintre patronii de la European Drinks, a fost pus sub urmărire penală de Parchetul Bihor, alături de patru polițiști din Oradea, potrivit unui răspuns al Parchetului Tribunalului Bihor către G4media.ro.

În noiembrie 2018, Victoraș Micula a participat la percheziţia corporală a unui rival pe care îl reclamase poliţiştilor că se urcase băut la volan. Bărbatul a fost prins în flagrant, iar la perchiziţionarea acestuia a participa și Victoraș Micula, îmbrăcat în polițist şi cu cagulă pe față.

În noaptea de 16/17 noiembrie 2018, agentul de poliție Vaida Ovidiu, cu ocazia întreprinderii unei acțiuni polițienești de constatare în flagrant a unei posibile infracțiuni săvârșite de o persoană de sex masculin (conducerea unui autoturism sub influența alcoolului sau altor substanțe), i-a oferit lui Micula Victor spre purtare geaca sa de serviciu, cu culoare verde fosforescentă, avea pe braț emblema ”Poliția Română”, precum și o cagulă, pentru ca acesta din urmă să nu fie recunoscut de persoana reclamată și să i se creeze astfel aparența că este polițist, de natură a justifica prezența sa la fața locului, pe care Micula Victor le-a folosit cu ocazia acelui eveniment, creând convingerea celor prezenți la fața locului că este lucrător de poliție, după care a efectuat în acea noapte mai multe activități specifice unui lucrător de poliție (percheziție corporală, percheziție autovehicul, asistare la toată activitatea de constatare a infracțiunii, însoțire persoană cercetată la spital pentru recoltare de probe biologice, etc), cu permisiunea agentului de poliție Vaida Ovidiu”, se arată în răspunsul Parchetului Bihor către G4media.ro.

Surse din poliție au arătat că, în noaptea de 28 spre 29 martie 2018, venind de la Băile Felix către Oradea, Victoraș Micula l-ar fi șicanat în trafic pe un bărbat care conducea un Opel. Acesta din urmă şi-a găsit refugiu într-o benzinărie, dar a fost totuşi prins, iar maşina lui avariată.

După ce şoferul Opelului ar fi sunat la 112 pentru a reclama agresiunea, ar fi reuşit să scape de Micula Jr. Nu pentru multă vreme, însă, întrucât fiul mogulului a început să-l caute cu ajutorul unui prieten poliţist. Întrucât nu au reuşit să-l găsească, au mers la sediul Poliţiei, unde Victoraş Micula a primit acces în zona restricționată a Biroului Supravegheri Video și a intrat ilegal în bazele de date ale MAI pentru a afla cine e șoferul maşinii Opel.

Potrivit unor surse locale, citate de G4Media, lui Victoraș Micula îi place să i se spună Pablo şi le-a dedicat o manea șefilor Poliției Bihor.

2018! Începem în forță!
De la Pablo din Bihor pentru un cățeluș care l-a ținut în curte și acum are stele multe (hahah)
Scaunul pe care stai de mine e clădit,
Ca să ajungi în vârf acolo, eu te-am sprijinit,
Veneai mereu la ușa mea ca să-ți mai pun o stea,
Ai devenit șef peste tot,
Vrei să-mi iei liniștea,
O stea pe epoleți ți-am pus-o fără niciun preț
Și n-ai pic de rușine, tu mă tratezi cu dispreț,
Te-am ajutat să devii șef peste tot cel mai mare.
Îmi dau seama că am crescut un om fără valoareeee!”.

El este fiul lui Viorel Micula, unul dintre patronii de la European Drinks, şi finul şefului PSD Bihor, Ioan Mang.

Tot surse locale arată că cumnatul şefului IPJ Bihor, Alin Haniş, ar fi de peste 20 de ani şoferul lui Viorel Micula.

Articolul integral – AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here