Șoferița agresoare, care a lovit miercuri, în trafic, un motociclist al Poliției Rutiere din Buzău, este o înfocată propagandistă PSD, dezvăluie ziariștii.com. Anda Vlădescu (32 de ani) este angajată la RA-APPS din iunie 2019, pe vremea Guvernului Dăncilă.

Adrian Popa (29 de ani), polițist din Buzău, a fost rănit miercuri seară în misiune după ce motocicleta pe care o conducea a fost acroșată de un autoturism pe care îl urmărea în trafic. Motocicleta a fost proiectată într-un taximetru, după care a luat foc. Polițistul a avut mare noroc să scape cu viață.

La volanul mașinii urmărite se afla o femeie de 32 de ani, care a fugit după ce a produs accidentul. A fost prinsă în trafic după câțiva kilometri, de un echipaj al Poliției.

Șoferița a fost reținută pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă de omor și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.

*Dezvăluirile ”Mizerabililor din Buzău”

O pagină de Facebook specializată în dezvăluiri, „Mizerabilii din Buzău”, face o dezvăluire de senzație: șoferița de 32 de ani este Anda Vlădescu, o propagandistă PSD

Anda Vlădescu se mândrea anul trecut, pe Facebook, că:

  1. s-a mutat la Voluntari (în „Republica Pandele-Firea”) – 19 iunie;
  2. s-a angajat la RAAPPS, care funcționează în cadrul Secretariatului General al Guvernului – 30 iunie.

La momentul promovării Andei Vlădescu de la Buzău tocmai în RAAPPS, la Palatul Victoria se afla Guvernul Dăncilă.

„Aflăm din surse apropiate IPJ Buzău că femeia-ninja care a încercat să-l omoare pe polițistul Adrian Popa este Anda Vlădescu, un nume deloc străin cercului intim de cunoștințe ale președintelui PSD Marcel Ciolacu.

Fost membru al celebrei «pepiniere» de tinere «modele» Gaby Models, societate aflată în trecut în centrul scandalurilor sexuale de la vârful PSD Buzău, Anda Ioana Vlădescu a urcat rapid în grațiile lui Ciolacu după anul 2010, când se pare că a și început o relație fierbinte între cei doi.

După ce Ciolacu s-a mutat la București, odată cu obținerea funcției de președinte interimar al PSD, Anda Vlădescu face și ea același lucru. În 19 iunie se mută în Voluntari și, ca lucrurile să fie solide, în 30 iunie începe deja să lucreze la… RAPPS! Credeți că e vreo legătură cu faptul că era iubita lui Ciolacu?!

Anda Vlădescu a fost reținută 24 de ore în urma tentativei de omor asupra polițistului buzoian care-și făcea datoria. Parchetul instrumentează acum cazul. Suntem curioși dacă relațiile de prietenie dintre Ciolacu și șefia Parchetului din Buzău nu se lasă cu iertarea de păcate a Andei Vlădescu. (VA URMA)”

Anda Vlădescu este o propagandistă înverșunată a PSD. Pe profilul ei de Facebook, ea postează sau rostogolesc tot felul de mizerii, precum cea de mai jos:

Anca Vlădescu promovează constant postări ale șefului ei de partid, marcel Ciolacu. Un exemplu recent:

2 COMENTARII

  1. Umflati tzantzarul artificial ca sa para elefant. Da, a fost in trecut pe lista de intretinute a lui Ciolacu, dar de cativa ani a decazut din gratii, ca sa zic asa. O sa scape de puscarie, nu va agitati, pentru ca d.soara are reale probleme la mansarda, nu le mimeaza. Mai interesant e sa retineti ce face musiu Ciolacu cu banii publici, isi sponsorizeaza dragostea, ca pe el nici dracu’ nu-l place. Si bineinteles ca o face cu banul public, doar nu credeti ca da din salariul lui de parlamentar, nu???

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here