VIDEO | ”Gluma” macabră a unui politician rus care promite să îndeplinească dorința unui băiat din Kiev: Vova, vei primi rachete, în curând!

Oleg Nilov (foto), deputat al Dumei de Stat din Rusia și politician pro-Putin, a participat la Sankt Petersburg la evenimentul caritabil ”Wish Tree”, unde sunt citite dorințele orfanilor și copiilor cu dizabilități, scrie ziare.com.

Potrivit tradiției, oficialitățile iau cărți poștale din pomul de Crăciun, le citesc și încearcă să îndeplinească dorințele copiilor. Nilov, luând o astfel de carte poștală, a citit:

Băiatul Vova din Kiev visează la rachete”.

Vova, vei primi rachete, în curând!”, a promis încrezător deputatul rus și a spus imediat că „este o glumă, desigur ”.

Din materialul video de la acest eveniment, care a ajuns pe internet, se vede că cei prezenți nu au apreciat această glumă proastă. În fundal, un alt deputat Artem Metelev, după ce a auzit „gluma” dezgustătoare a lui Nilov, poate fi văzut acoperindu-și fața cu mâinile.

Cretinismul reprezentanților regimului Putin nu mai surprinde pe nimeni. Reacția martorilor oculari din fundal vorbește de la sine. Mai degrabă, pensionarul Vova de la Kremlin va primi un bilet în străinătate. Către Haga”, așa comentează un internaut ”gluma” lui Nilov.

Fiica lui Nilov, Yana, s-a sinucis în 2011.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here