VIDEO | „Bebino” vs. „Joe”. Primele imagini de la bătaia cu arme albe între interlopi în zona Tei-Toboc

Imagini de la scandalului dintre interlopi din zona Tei-Toboc din Capitală, scandal în urma căruia doi bărbaţi, inclusiv un membru al Clanului Sportivilor, sunt acuzaţi de tentativă de omor, au fost făcute publice, transmite News.ro.

În imagini se vede bătaia, de la distanţă, iar apoi poate fi văzut Emil Marius Alecu, zis „Bebino”, aflat acum în arest preventiv, în timp încearcă să-şi oprească hemoragia la picior şi sună probabil la cineva care să vină să îl ajute.

Emil Marius Alecu a fost rănit în timpul altercaţiei, iar la rândul său a rănit un tânăr aflat în stare gravă în spital. „Bebino” a fost externat miercuri din spital şi a fost reţinut, fiind deja în arest preventiv. 

Bărbatul care l-a rănit pe „Bebino”, Cezar Petcu, zis „Joe”, s-a predat luni poliţiştilor şi a fost şi el arestat preventiv. Ambii sunt acuzaţi de tentativă de omor.

De la ce a pornit scandalul

Scandalul a izbucnit după ce Emil Marius Alecu i-ar fi cerut o sumă de bani lui Cezar Petcu, care a fost de acord să-i achite o parte din bani şi l-a chemat să-i facă plata, locul de întâlnire ales fiind unul public, în zona Tei-Toboc.

„Joe”, fost boxer, insoţit de cîţiva prieteni, l-a aşteptat pe „Bebino” la locul de întâlnire. Imediat ce  Emil Marius Alecu, însoţit de apropiaţi, a sosit, a început bătaia, ajungându-se ca ambele tabere să facă uz de arme albe.

Un tânăr a fost rănit grav de Emil Marius Alecu, care la rândul său a fost rănit cu sabia de  Cezar Petcu.

Încercând să se apere, „Bebino” şi-a pierdut un deget. O a doua lovitură cu sabia a primit-o în spate. Ambele victime au ajuns de urgenţă la Spitalul Sf. Pantelimon, unde în scurt timp s-au adunat zeci de apropiaţi. Pentru „Bebino” au venit, în afară de tatăl său, membri marcanţi ai Clanului Sportivilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here