VIDEO | Casa Albă nu sesizează ”niciun semn” de îngrijorare din partea membrilor NATO cu privire la starea preşedintelui Biden

Sursa foto: Wikipedia

Un purtător de cuvânt al Casei Albe a dat asigurări luni că nu „sesizează niciun semn” de îngrijorare din partea membrilor NATO cu privire la starea preşedintelui Joe Biden, relatează AFP, citată de Agerpres.

„Această întrebare implică faptul că (ţările aliate) ar avea nevoie să fie asigurate cu privire la rolul principal al Statelor Unite şi angajamentul preşedintelui Biden. Nu vedem niciun semn în acest sens”, a declarat John Kirby, purtătorul de cuvânt al Consiliului de Securitate Naţională, în cursul unei conferinţe de presă despre posibilele preocupări din partea membrilor NATO cu privire la starea preşedintelui Biden.

 

Preşedintele american Joe Biden a promis luni că va rămâne în cursa prezidenţială, spunând că este încrezător că alegătorul mediu îl doreşte în continuare candidat al Partidului Democrat, notează Reuters.

„Nu plec nicăieri”, a declarat Biden pentru emisiunea Morning Joe de la postul de televiziune MSNBC. El i-a îndemnat pe toţi cei care doresc ca el să se retragă să candideze împotriva sa atunci când Convenţia Naţională Democrată se va reuni în august.

Interviul a fost un alt exemplu al încercării lui Biden de a-şi reveni după o dezbatere ratată împotriva republicanului Donald Trump pe 27 iunie, care a ridicat întrebări cu privire la capacitatea sa mentală.

Alegeri în SUA | Joe Biden și-a reafirmat luni opțiunea: Nu plec nicăieri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here