Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Florin Cîţu a afirmat, miercuri, întrebat dacă ar aproba numirea fostului ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu în funcţia de consilier onorific la minister, că a aflat că acesta este plecat în vacanţă în perioada următoare.

Întrebat dacă ar fi de acord cu numirea lui Vlad Voiculescu în funcţia de consilier onorific al Ministerului Sănătăţii, Florin Cîţu a spus: „Deci, eu am aflat că e în vacanţă în perioada următoare, deci nu cred că se pune problema„.În legătură cu nemulţumirile exprimate de lideri ai PNL faţă de miniştri ai USR PLUS şi posibilitatea remanierii acestora, premierul a declarat: „Nu ştiu de ce vă duceţi din nou către remaniere. Este o situaţie în care ajungem în extremă„.

În acest moment, coaliţia funcţionează foarte bine, avem programul de guvernare la care avansăm şi luăm decizii în această direcţie, nu se ia nimic în calcul în acest moment„, a adăugat Florin Cîţu, menționează Agerpres.

Despre faptul că în şedinţa coaliţiei s-a discutat evaluarea sa ca premier, Cîţu a susţinut că evaluarea lui se face constant de către cetăţenii României, prin Parlament.

Cetăţenii României şi prin parlamentari. Ştiţi foarte bine, Guvernul României este evaluat de cetăţenii României, iar Parlamentul, prin moţiuni de cenzură, evaluează şi Guvernul. Deci, evaluarea mea se face constant în fiecare zi de cetăţenii României”, a subliniat Cîţu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here