VIDEO | Clotilde Armand publică o înregistrare cu polițiști corupți din Sectorul 1. „Tot te facem. N-ai nicio putere”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a dat publicității o înregistrare video în care mai mulți polițiști locali din acest sector îi reproșau altui polițist ca nu ia mită. Armand îi acuză pe consilierii PSD si PNL ca „apară grupul infracțional organizat de la Poliția Locală Sector 1”.

Am propus ieri reorganizarea Poliției Locale în ședința de Consiliu Local al Sectorului 1 pentru a scăpa de corupția de acolo. Iar PSD și PNL au refuzat să voteze acest proiect. Vreți să știți de ce? Pentru că PSD și PNL apără grupul infracțional organizat de la Poliția Locală Sector 1.

Și când spun acest lucru știu foarte bine ce fac. Am să vă prezint cum protejează sfera politicului din primărie mafia din Poliția Locală Sector 1. În materialul video veți auzi polițiști locali care certau un coleg pentru că acesta nu lua mită de la proprietarul unor cife și a îndrăznit să-l amendeze. Proprietarul acestor cife este rudă cu un personaj odios din conducerea poliției locale pe care am reușit să-l îndepărtez. Pentru cine nu știe: Tranzitarea sectorului sau a orașului cu aceste cife fară autorizații este interzisă și sancționată de lege. Asta au protejat aseară cei din PNL și PSD, dragi cetățeni ai Sectorului1. Iar asta nu e tot. Acești polițiști au conexiuni și în primărie. Avem mai multe dovezi și probe care susțin toate afirmațile mele. Șantirele ilegale protejate de polițiști locali, mafia gunoaielor protejată tot de anumiți polițiști locali etc. Și aceste dovezi merg acum spre Parchet.

Am început să curățăm tot putregaiul din administrație și vă spun că nu mă voi intimida de nici un grup politic care pune presiuni și nu vrea modernizarea acestui sector sau de mafia din administrație. Eu voi lupta cu ei. Până la capăt”, a scris pe Facebook Clotilde Armand.

Primarul Sectorului 1 a lansat joi un atac foarte dur la adresa consilierilor PNL după ce aceștia au împiedicat adoptarea mai multor proiecte de hotărâri pe care ea le-a inițiat. Armand susține ca liberalii au înțelegeri cu PSD. „Este rușinos pentru că un asemenea partid are în rândurile lui unii fripturiști de ocazie și nu niște lideri adevărați. USL trăiește la sectorul 1”, a scris Armand pe Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Si eu cred ca USL încă trăiește!!…si nu numai acolo, peste tot în țară…
    Mizeria umană și politică prin care trece amărât asta de țară te face sa te întrebi , suntem in anii ’90 ai regimului iliescu ?..de fapt toată clasa politică românească își trage seva din partidul comunist, din FSN-ul spurcat ai bolsevicului ilici!!!..chiar copiii acelor scursuri umane merg pe linia adoptată de părinții lor, de bunicii lor…si asa vorba lui Margineanu,jana nu se moare,jana se transformă!!!…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here