Senatoarea AUR Diana Șoșoacă a stârnit furia vecinilor lui Bogdan Stanoevici după ce a adus în fata blocului în care a locuit actorul mai mulți membri AUR și un preot pentru a-i face o „slujbă”, relatează Aktual24.

Șoșoacă a venit în fața blocului în care a locuit Bogdan Stanoevici, pe bulevardul Lascăr Catargiu, alături de mai mulți membri AUR și de un preot. Ea a blocat intrarea în scara blocului, punându-l pe preot să țină o slujbă pe trotuar, alături de mai multe lumânări aprinse.

Șoșoacă a ținut sa transmită totul live pe Facebook, astfel încât au fost captate și vocile unor vecini indignați de acest spectacol. Șoșoacă a susținut că fac slujba pe trotuar pentru ca nu ar avea voie sa meargă în capela de la cimitirul Bellu, unde este depus corpul actorului, însă tot ea spusese cu câteva minute mai devreme următoarele: „Sute de mii de oameni să mergeți la capelă să îi aduceți un ultim omagiu”.

„Când terminați cu circul ăsta?”, s-a auzit din nou vocea unui locatar supărat. În acel moment, Șoșoacă a întrerupt transmisia pe Facebook.

Actorul și fostul ministru PSD pentru Românii de Pretutindeni, Bogdan Stanoevici, a murit, marți, după o lungă luptă cu Covid-19. Avea 62 de ani și se afla în stare gravă de mai mult timp, după ce infecția cu Sars-CoV-2 a dus la complicații.

Boogdan Stanoevici avusese, pe parcursul pandemiei, mai multe luări publice de poziție în care și-a manifestat scepticismul față de varianta oficială, agreat de experții internaționali în sănătate publică. A promovat ideea că este un virus creat în laborator, a participa, în luna ma, la un miting împotriva așa-zisei „dictaturi sanitare”, organizat în Piața Victoriei, unde s-a pupat și s-a îmbrățișat cu alte persoane prezente la fața locului.

16 COMENTARII

 1. Doamna senator, nu vreti dv., sa va duceti putin la dreaq, cu tot cu patriotismul lui peste??
  Va rog io mult!!!
  Si sa va intoarceti cand va voi chema io.
  Asa ca o precizare, daca tot a binevoit si a murit patriotul Stanoevici, lasati-l in pace sa se odihneasca!

 2. Dumnezeu să-l ierte și să-i fie țărâna ușoară dacă a greșit a plătit iar dacă alții au greșit vor plăti nu există faptă fără răsplată .Păcat că mor persoanele cumsecade și oneste

 3. Pana cand handicapata asta de Sosoaca mai face circ in tara asta? A prins la fraieri circul lor (AUR),dar in curand lumea se va destepta.Culmea este ca aceasta umflata face dosare penale la orice si oricine! Altceva mai stie? Observ ca nu.
  Rog populatia acestei tari sa se destepte pana nu e prea tarziu.

 4. Sosoaca asta este chiar impertinenta,are tupeu, să faci atâta circ pe fondul pandemiei și sa intri în parlament, asta arata încă o dată ca-n România sunt din ce în ce mai muți dobitoci. După mine Sosoaca, supranumită și senatoarea covid sa aibe soarta lui Diaconescu.

 5. 🐃🐃🐃🐃🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒 este asa tarziu… ne am ,,scapat ,,in kakat pana n aur..din fsn,fdsn,psdr,pdsr,…pur,kur,alde ,aur,…..trist…deprimant…

 6. Să sperăm că în scurt timp, datorită vaccinului, subiectul Covid-19 se va estompa foarte mult. În acel moment sosoaca va rămâne fără obiectul delirului.

 7. Neaplicarea ne a adus la Ipocrizia Falsitatea Dictatura medicala inclusiv politica când se Fura ca în Codru cum Vor!? Și au realizat prin Intimidare etc sa Domine pe romani Moral Spiritual EDUCATIV!!! Rușine la toți cei implicați politic și administrativ!! Hooo!! Admirație ca persoane profesioniste se implica iar acum și politic cu competenta clara!?? La incultura dorita realizata și în Pandemia exagerata cu intenții HOȚIE Mare!! Crima Națională acuzam cu ușurință acceptând Deteriorarea dorita de Nealesi lacomi distrugători de Tara!! Atenție va săpați singuri prezentul și Viitor!! Analizați și susțineți intenția de bine ca Raul făcut Romanilor este Enorm?! /!!!

  plica

 8. Si totusi , se ridică serios urmatoarea problema care exprima o realitare :pentru o persoana internata cu Covid cu forme de manifestare mai grave, i se aplica protocolul de tratament ptr covid , timp in care alte boli preexistente ale pacientului daca nu sunt tinute sub control pot suferi o agravare care pot duce la deces.
  Dar el va fi considerat deces cauzat de covid , desi cauza reala poate fi neglijarea tratamentul vital pentru o cu totul altă boala preexistenta.

 9. Cu atitudinea asta , cu acțiunile astea ieftine , cu stilul ăsta oportunist de a se face vizibilă cu orice ocazie chiar daca a murit cineva , mi se paŕ rușinos . Sa i fie rusine atâta zic ., deocamdată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here