VIDEO | Fast & Furious în Maramureș. Cursă nebună a polițiștilor pe urmele unui șofer băut

Poliţiştii din judeţul Maramureş au urmărit 30 de kilometri un şofer care a refuzat să oprească, iar la un moment dat a frânat brusc intrând în autospeciala de Poliţie. Un agent a tras trei focuri, unul în plan vertical şi două către pneurile maşinii. La volanul autoturismului se afla un bărbat fără permis şi care băuse.

”Poliţiştii din Vişeu de Sus au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism, având direcţia de mers Vişeu de Sus spre Moisei. Conducătorul auto nu a respectat semnalele poliţiştilor, continuându-şi deplasarea cu viteză mărită.  Poliţiştii au urmărit autoturismul în cauză, folosind semnalele acustice şi luminoase, pe o distanţă de aproximativ 30 km, până în zona Complex Turistic din Borşa”, a transmis, joi, IPJ Maramureş.

Sursa citată a precizat că, la un moment dat, conducătorul autoturismului ar fi frânat brusc, iar, în urma unui viraj la stânga, a intrat în coliziune cu autospeciala de poliţie, transmite News.ro.

„Unul dintre poliţiştii aflaţi în autospecială a folosit armamentul din dotare,  efectuând un foc de avertisment în plan vertical, după care două focuri asupra pneurilor autoturismului. În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a constatat că, la volanul autoturismului, se afla un bărbat de 65 ani din Borşa, care nu deţine dreptul de a conduce”, a mai transmis Poliţia.

Conducătorul maşinii avea o concentraţie de 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma evenimentului, a rezultat atât avarierea autospecialei, cât şi a autoturismului.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here