„Fericiun crecit!”, le-a urat deputata socialiștilor moldoveni Alla Pilipețcaia locuitorilor orașului Soroca, acolo unde are miercuri loc Iarmarocul de Crăciun, scrie jurnal.md.

Deputata PSRM Alla Pilipeţcaia, fiica vitregă a primarului de Soroca, Lilia Pilipețcaia, a adresat un mesaj în limba rusă localnicilor, iar la final a vrut să spună două cuvinte în limba română.

În loc de „Crăciun fericit”, deputata le-a urat locuitorilor orașului Soroca „Fericiun crecit!”.

Alla Pilipețcaia este deputata PSRM în Parlamentul R. Moldova aleasă în circumscripția nr.7 Soroca, scrie ZDG.md. Până a accede în Parlament, aceasta a fost membra consiliului municipal Soroca. Potrivit Alege 2019, Pilipețcaia a activat în perioada 1999-2004 în calitate de director al SRL Dioscorida, iar în perioada 2004-2009 – în funcția de manager în cadrul aceluiași SRL. Ulterior, din 2009 până în 2013 a ocupat fotoliul de director adjunct în cadrul companiei SRL Debut-Sor (la care este co-fondatoare), specializată în producerea mezelurilor. Din 2013 este director general al companiei. De-a lungul timpului compania a obținut mai multe contracte din bani publici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here