VIDEO | Intervenţie a jandarmilor: un bărbat a ameninţat lumea cu puşca, în Bucureşti

Jandarmii au intervenit, luni, după ce un bărbat ameninţa cu o puşcă oamenii în parcarea unui supermarket din Bucureşti, iar echipa deplasată în zonă a constatat că bărbatul se afla în stare de ebrietate, iar arma era una de panoplie, transmite News.ro.

Jandarmeria Română a anunţat, luni, printr-un comunicat de presă, că la sfârşitul săptămânii trecute mai mulţi oameni aflaţi în parcarea unui supermarket din Sectorul 6 au solicitat ajutorul unui echipaj de jandarmi aflat în zonă, afirmând că un bărbat ameninţă oamenii cu o puşcă.  

“Jandarmii s-au îndreptat la locul indicat unde l-au găsit pe bărbat ţinând în mână o armă pe care o îndrepta, în mod provocator, spre trecători. Era în stare de ebrietate şi, probabil, îşi imagina vreun scenariu în care ar fi putut fi el personajul principal. Jandarmii l-au imobilizat pe bărbat şi, în urma verificărilor, au constatat că era vorba despre o puşcă de panoplie”, a transmis Jandarmeria. Bărbatul a fost dus la secţia de poliţie, iar poliţiştii urmează să stabilească încadrarea penală a faptei bărbatului respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here