VIDEO | Jaf armat la un magazin de lux din Paris: Hoții au furat bunuri în valoare de milioane de euro

Un magazin de lux Chanel din Paris a fost joi ţinta unui jaf armat, care nu s-a soldat cu răniţi, dar conform surselor din anchetă hoţii au reuşit să sustragă bunuri în valoare de milioane de euro. 

Atacul a avut loc în apropierea Pieţei Vendôme, unde se află numeroase magazine de bijuterii şi de produse de lux, şi a fost comis de patru indivizi; doi dintre ei au pătruns în magazin, iar ceilalţi au rămas afară pe o motocicletă, relatează Agerpres, care citează agenţia EFE.

O înregistrare video postată de un martor pe reţelele de socializare îi arată pe cei patru imediat după comiterea jafului, toţi îmbrăcaţi în negru şi cu căşti pe cap.

Niciun angajat şi niciun client nu au fost răniți. A fost deschisă o investigaţie şi cooperăm deplin cu forţele de ordine”, a reacţionat compania Chanel.

Aceasta nu a făcut vreo referire la valoarea pagubei, dar postul BFM TV a relatat că ar putea fi vorba despre milioane de euro, potrivit unor surse apropiate anchetei.

Capitala Franţei a fost în ultimii ani scena mai multor jafuri spectaculoase comise în plină zi asupra unor magazine de lux.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here