VIDEO | La al doilea concert Coldplay de pe Arena Naţională au fost invitați trei tineri pe scenă, între care şi un supravieţuitor de la Colectiv. Babasha a cântat din nou

Sursa foto: captură video

Solistul trupei Coldplay, Chris Martin, a trecut peste momentul stânjenitor de cu o seară înainte şi a oferit iubire necondiţionată publicului „cel mai grozav pe care l-am avut”. Manelistul Babasha a cântat din nou alături de Coldplay, informează News.ro.

În a doua seară a concertului de pe Arena Naţională, Martin a invitat trei tineri să cânte alături de el, după ce în prima seară l-a avut invitat pe cântăreţul de manele Babasha. Între cei trei tineri s-a aflat şi un supravieţuitor al tragediei de la Colectiv, din 2016.

Chris Martin a cerut publicului să repete huiduielile de miercuri seară, dar mai tare, afirmând că iubeşte fanii, chiar dacă huiduie.

”Aseară am susţinut primul nostru concert în România. M-am simţit şocat, trist şi cumva vinovat că am făcut ceva rău. Apoi m-am dus în pat şi am încercat să dorm şi mi-am dat seama că sunteţi publicul nostru, că vă iubim necondiţionat, nu puteţi schimba asta. Călătorim în toată lumea, poate nu înţelegem prin ce treceţi voi, cultura voastră, dar ştiu că iubim lumea la fel, asta însemnând că şi pe români. Pentru noi ieri a fost foarte frumos, noi vă iubim oricum. Aş dori să schimbăm ceva, ieri aţi huiduit, aşa că azi aş dori cinci secunde să huiduiţi mai tare ca ieri. Este cea mai tare huiduială auzită. Sunteţi cel mai tare public din lume. Aş vrea să invit trei oameni pe scenă. Nu contează de unde sunteţi”, a spus Martin.

El a dedicat apoi piesa pe care urma să o cânte victimelor incendiului de la Colectiv..

Şi joi seară a cântat Babasha, alături de toată trupa, iar lumea a aplaudat. Melodia Păi Naa a fost cântată mai ritmat.

Aproximativ 50.000 de fani au fost la concertul de miercuri din cadrul Music Of The Spheres World Tour al trupei Coldplay şi alţi 50.000 sunt aşteptaţi joi seară.

Controversatul cântăreţ de manele Babasha a declarat, într-un videoclip pe Instagram, că urmează să cânte şi în această seară alături de Chris Martin.

Coldplay, înfiinţată în 1996, este una dintre cele mai de succes trupe ale noului mileniu şi este alcătuită din Chris Martin, Jon Buckland, Guy Berryman şi Will Champion. Grupul britanic a lansat şapte albume de studio, care au fost vândute în peste 80 de milioane de copii pe plan mondial. Formaţia a câştigat numeroase premii, între care şapte trofee Grammy.

Viitorul album al trupei, „Moon Music”, va fi lansat anul acesta.

 

Reacții după maneaua cântată la concertul Coldplay: „Îmi pare rău că odată cu fluierăturile a fugit bucuria” / „România e străbătută de un rasism profund”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here