VIDEO | Macron, pălmuit de un protestatar în timpul unei vizite

Președintele francez Emmanuel Macron a primit o palmă puternică peste față, de la un protestatar, în timpul unei vizite în sudul țării. Agresorul a strigat „Jos macronismul!”

Președintele Macron se afla într-o vizită de lucru în departamentul Drôme, din sud-estul Franței. Acesta s-a apropiat de o mulțime de oameni, aflată dincolo de perimetrul delimitat. O persoană din mulțime i-a întins mâna stângă președintelui, după care l-a lovit peste față cu dreapta.

Pe înregistrările video se poate auzi cum bărbatul care-l lovește pe Macron strigă: „Jos macronismul”. Ulterior, șeful statului a fost escortat de către agenții serviciului de protecție. În urma incidentului, două persoane au fost arestate.

Premierul francez Jean Castex a declarat că întregul incident este „un afront pentru democrație”.

1 COMENTARIU

  1. Este evident o stire neconforma cu realitatea . Daca priviti cu atentie- vedeti drumul parcurs de palma agresorului ce nu atinge fata presedintelui Macron nici macar cu virful degetelor . Unele titluri din presa prezinta totul ca pe o agresiune altele exagereaza si ne spun cum presedintele Macron ar fi fost palmuit(o evidenta neglijenta sau dorinta de formidabil a presei ) . Dealtfel administratia prezidentiala (palatul Elysee ) a recunoscut agresiunea dar nu palmuirea .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here