VIDEO | Mașina condusă de Mihai Leu în timpul unui raliu organizat în orașul Târgu Mureș a derapat și a rănit doi copii

Sursa foto: Captură video

Doi copii au fost răniţi, sâmbătă după-amiază, după ce o maşină de curse care participa la raliu, la Târgu Mureş, a lovit un gard de protecţie. Cei doi copii, care se aflau după acel gard, au fost transportaţi la spital, a transmis IPJ Mureş. Poliţiştii fac cercetări în acest caz. Pilotul Mihai Leu, care conducea maşina, a afirmat că a lovit gardul, iar cei doi copii nu au fost răniţi grav. Ulterior, Mihai Leu le-a oferit acestora trofeele câştigate în această etapă, informeaza News.ro.

Pilotul Mihai Leu, care conducea maşina implicată, a declarat la Digi 24 că a lovit gardul, iar acest s-a răsturnat. El şi-a exprimat regretul pentru cele întâmplate, menţionând că acei copii nu au fost răniţi grav, fiind speriaţi însă. Unul dintre copii are o rană la un picior.

El a adăugat că a discutat şi cu părinţii copiilor şi va ţine legătura cu aceştia.
Accidentul a avut loc la a doua etapă din Campionatul Naţional de Super Rally care a început sâmbătă, la ora 8:00, pe circuit stradal în municipiul Târgu Mureş. 25 de concurenţi s-au înscris la startul cursei care s-a desfăşurat în zona centrală a oraşului, fiind compusă din câte 3 ture a 1,8 kilometri fiecare.
Pilotul Mihai Leu a concurat pe un monopost, prototipul Radical SR8, maşina condusă de campionul român fiind unul dintre cele cinci monoposturi prezente pe traseul de concurs.
„În urmă cu puţin timp, la intersecţia Ştefan cel Mare cu Borsos Tamas, avut loc un accident. Un autoturism de curse condus de un bărbat de 54 de ani a acroşat un gard de siguranţă, rănind, totodată, doi minori, de 6 şi 8 ani, aflaţi după gard”, a transmis Poliţia Judeţeană Mureş.
Ambii copii au fost transportaţi la spital, pentru îngrijiri medicale.
Poliţiştii au deschis dosar penal pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here