VIDEO | Mașini îngropate în nămeți de doi metri la Rânca

Mai multe mașini au fost literalmente îngropate sub un strat de doi metri de zăpadă, pe marginea drumului 67C, la Rânca, scrie pandurul.ro. Drumarii le-au căutat cu utilaje și lopeți.

Drumarii de la Secția Drumuri Naționale (SDN) Târgu-Jiu au intervenit pentru a îndepărta de pe carosabil zăpada viscolită în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe DN 67C, în stațiunea Rânca, ieșirea spre Transalpina.

Compania Națională de Administrație a Infrastructurii Rutiere a postat pe contul de Facebook mai multe imagini de la intervenția de duminică dimineață, pe Transalpina. În imagini se vede cum drumarii acționează cu utilaje și cu lopeți pentru a găsi mașinile acoperite de zăpadă.

Potrivit drumarilor, mașinile care au fost acoperite de zăpadă erau parcate pe marginea drumului, într-o parcare ce aparține proprietarilor de cabane din zonă.

SDN Târgu Jiu precizează că drumul de acces spre stațiune nu a fost afectat de viscol, circulația se desfășoară în condiții de carosabil curat și umed, izolat fiind zăpadă de 1-2 cm.

Echipele de deszăpezire intervin permanent pe toate sectoarele de drumuri naționale și autostrăzi pentru asigurarea condițiilor de circulație în

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here