VIDEO | Medic de familie din Cîmpina, în fața elevilor: „SARS-COV-2 este un virus modificat genetic în laborator de mâna criminală a omului şi folosit ca armă biologică”

Un medic de familie din Cîmpina a transmis la un curs susţinut în faţa unor elevi de clasa a XII-a că „SARS-COV-2 este un virus modificat genetic în laborator de mâna criminală a omului şi folosit ca armă biologică”. Medicul susţine că „este o afacere în spatele acestei pandemii”.

Potrivit www.ziarulincomod.ro, Dan Gavrilescu, medic de familie din Câmpina, a făcut afirmaţii în faţa unor elevi din clasa a XII-a.  

„SARS-COV-2 este un virus modificat genetic în laborator de mâna criminală a omului şi folosit ca armă biologică”, a susţinut medicul, în faţa elevilor.  

Acesta susţine că virusul „a fost folosit într-un război complicat, economic”.  

„Este o mare afacere în spatele acestei pandemii. Un război economic care să lovească în economiile puternice. Anul trecut toţi au dat înapoi în afară de China, care s-a redresat repede şi acum este cea mai mare putere economică. O afacere mare cu vaccinurile, în care s-a investit foarte mult şi banii trebuie recuperaţi. Deci, practic, trăim într-o minicună indusă prin televizor”, a mai afirmat medicul. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here