VIDEO | Ministrul Teleman s-a scuzat față de colegii din USR PLUS, după ce a adormit la o conferință de presă

​​Ministrul cercetării, inovării și digitalizării, Ciprian Teleman, a ațipit de mai multe ori în timpul unei conferințe de presă care a avut loc joi, la Sibiu, și la care participa alături de șeful său de partid, Dacian Cioloș, și de Anca Dragu, președintele Senatului. După incident, Teleman a scris un mesaj pe grupul intern al USR PLUS în care își cere scuze pentru „situația neplăcută”.
Potrivit publicatiei Sibiul în imagini, ministrul a fost surprins cu ochii închiși și ținându-și capul drept cu greutate, în timpul conferinței de presă susținute la Sibiu. La un moment dat, Ciprian Teleman a scos telefonul din buzunar, butonându-l preț de câteva minute în timp ce Cioloș răspundea întrebărilor jurnaliștilor prezenți la conferință.
Recunosc că am ațipit! Sunt foarte obosit, deoarece am avut ieri o zi grea, iar în această dimineață m-am trezit de la ora 5”, s-a scuzat Teleman.
Ulterior, ministrul USR PLUS a precizat pe Facebook că regretă situaţia de la conferinţa de presă de la Sibiu, susținând că incidentul „lipsit de importanță” este „un rezultat al oboselii și tracasării din ultimele luni”.

Dragi colegi, regret situația apărută la conferința de presă de la Sibiu, unde, din cauza oboselii acumulate, am avut câteva momente de somnolență. Le cer scuze colegilor cu care eram la respectiva conferință și le cer scuze și colegilor de partid care au citit în presă relatarea incidentului. Consider că este cel puțin normal să adresez aceste scuze și publicului pentru o situație neplăcută care n-ar fi trebuit să se petreacă. Înțeleg dorința de a pune în centrul atenției acel incident, îl consider lipsit de importanța care i se dă, dar cine simte nevoia de a-l considera relevant are, desigur, această libertate. În ceea ce mă privește, știu că este un rezultat al oboselii și tracasării din ultimele luni și consider că responsabilitatea îmi revine întru totul. Din acest motiv, sper ca situația să fie înțeleasă și din perspectiva umană și nu-mi rămâne decât să le mulțumesc celor care înțeleg ce s-a întâmplat, după cum îmi prezint încă o dată scuze față de cei care au considerat situația ca o lipsă de respect din partea mea. Vă asigur că nu este nici pe departe așa. Vă mulțumesc pentru înțelegere”, a scris ministrul pe grupul intern al USR PLUS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here