VIDEO | Momentul în care elicopterul Black Hawk lovește stâlpii de pe bulevardul Aviatorilor

Un elicopter militar, de tip Black Hawk, a aterizat de urgenţă, joi, în Capitală, în Piaţa Charles de Gaulle, mai mulţi stâlpi fiind avariaţi. Elicopterul american participa la un exerciţiu. Ambasada Stetelor Unite a transmis că va colabora cu autorităţile române.

„Ambasada SUA este conştientă de incident şi urmărim îndeaproape evoluţiile. Înţelegem că nu au existat răniţi. Lucrăm alături de partenerii noştri români pentru a rezolva situaţia şi vom furniza informaţii actualizate pe măsură ce vor deveni disponibile”, a transmis, joi, Ambasada Statelor Unite, pentru News.ro.

Procurori de la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti s-au deplasat în Piaţa Charles de Gaulle din Capitală pentru a cerceta împrejurările în care elicopterul american a aterizat forţat și a lovit doi stâlpi de iluminat.


Conform imaginilor televizate, elicopterul american era în survol alături de alte cinci elicoptere, însă la un moment dat a pierdut din altitudine brusc şi a aterizat forţat în sensul giratoriu de pe bulevardul Aviatorilor, în Piaţa Charles de Gaulle.

Inquam Photos/ George Călin
Inquam Photos/ George Călin
Inquam Photos/ George Călin
Inquam Photos/ Octav Ganea

Elicopterul a doborât doi stâlpi de iluminat, care au căzut pe două maşini, fără să existe răniţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here