VIDEO | O Tesla, aruncată în aer cu 30 de kg de dinamită. Ce l-a nemulțumit pe proprietar

Un bărbat din Finlanda, proprietar al unei Tesla Model S, s-a îngrozit când a aflat că trebuie să plătească 20.000 de euro pentru o nouă baterie, așa că a decis să își arunce mașina în aer, folosind 30 de kilograme de dinamită, potrivit NDTV.com.

Este vorba despre Toumas Katainen, un șofer finlandez care deținea o Tesla Model S din 2013. Se pare că mașina avea probleme cu bateria, iar costurile pentru una noua s-ar fi ridicat la 20.000 de euro.

Enervat de această situație, bărbatul a renunțat complet la mașină, afirmând că și-a pierdut încrederea în compania lui Elon Musk. Ba chiar a decis să își arunce Tesla în aer.

Momentul a fost filmat și pus pe contul de YouTube al celor de la Pommijatkat, cunoscuți în Finlanda pentru experimente cu explozibil.

Mașina a fost „împodobită” cu 30 de kg de dinamită, iar cel care a apăsat pe butonul care a declanșat explozia a fost chiar proprietarul vehiculului.

1 COMENTARIU

  1. O afacere prin care individul a făcut 200.000 dolari din vizualizările de pe Youtube. Ajutat de cei ca voi care ii faceți reclama, deci pot jura ca articolul nu e venit as, din aer, ci ca e „ajutat”… NU e nimic nou nici in cat costa o baterie noua, nici in cat timp e garantata, sunt zeci de mii de mașini electrice in situația ei si nu sunt aruncate in aer, efectiv unii smecheri ca finlandezul asta au inventat un nou mod de a face bani de la cei „ce put botul”, adică urmăritorii lor de pe internet…!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here