VIDEO | Organizatorul protestelor de la Constanța, criză pe Facebook: „E un strigăt de disperare! Sunt abuzat! Distribuiiiţiii!!!!!”

Unul dintre organizatorii protestelor de la Constanţa a plâns în timpul unui live pe Facebook, susţinând că este abuzat.

Bogdan Oancea s-a făcut remarcat încă din prima zi a protestelor de la Constanţa. Din faţa Prefecturii, Oancea transmitea live pe Facebook protestele.

Cu un drapel la gât, organizatorul chema lumea să iasă în stradă pentru „a-şi apăra libertatea”.

În cea de-a treia seară de proteste, marţi, 30 martie, când şi unii lideri locali ai partidului AUR s-au instalat în faţa manifestanţilor, Oancea a făcut o criză de plâns în direct.

„România Tv a trădat. Aştept Poliţia. AUR m-a dat afară din protest. Simioane, vai de capul tău. Distribuiţi ca nu cumva să păţesc ceva. Să nu cumva să păţesc ceva. Nu vreau să păţesc ceva de faţă cu Poliţia”, spune acesta.

Deşi nu lămureşte ce ar putea „păţi” şi care este ameninţarea, Bogdan Oancea continuă: „Mama mea e disperată!… Mă sună acum. E plecată la Covasna! Distribuiţi acest live! E un strigăt de disperare! Sunt abuzat! Distribuiiiţiii!!!!!”

Pe contul său de Facebook, Bogdan Oancea scrie că este preşedintele Asociaţiei Culturale „Alegria”. Zilele trecute anunţa că a semnat cu Primăria Negru Vodă un protocol de colaborare pentru organizarea festivalului naţional Top 10 Kids.

Tot pe Facebook, Oancea notează că „Radu Mazăre a fost singurul primar al oraşului Constanţa care a respectat HORECA şi a adus staţiunea Mamaia la viaţă reuşind să valorizeze turismul din care am beneficiat toţi constănţenii din taxele şi impozitele plătite de agenţii economici… îmi este dor de Carnaval, imi este dor de Radu, salvamarul care făcea cinste oraşului Constanţa”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here