VIDEO | Polițiștii americani au încercat în zadar să îl resusciteze liderul clanului Sadoveanu, împușcat în cap

Aurel Trandafir, zis „Aly Sadoveanu”, fugise din România de câțiva ani pentru că era urmărit pentru executarea unei condamnări de șase ani și patru luni pentru tâlhărie. Ajuns la Los Angeles, a pus bazele unei grupări infracționale împreună cu alți interlopi români.

Aly (42 de ani) era fiul lui Ion Trandafir, considerat liderul temutului clan Sadoveanu, din Chitila.

Ultimele clipe de viață ale liderului interlop din Chitila, asasinat în SUA de o grupare românească rivală, au fost filmate de martorii incidentului.

Aceștia au fost la un pas să fie și ei uciși, după ce bărbatul care l-a executat pe Aly Sadoveanu cu un glonț în cap ar fi vrut să-i împuște pe toți.

Primii care au ajuns la fața locului, au fost polițiștii americani, care l-au găsit pe Aly întins pe trotuar, într-o baltă de sânge. Agenții nu au stat pe gânduri și s-au apucat imediat să-i acorde primul ajutor.

Scenele dramatice au fost filmate de unul dintre martori, iar pe imagini se vede cum unul dintre polițiști îi face, cu putere, masaj cardiac.

Intervenția a avut efect, în condițiile în care bărbatul și-a recăpătat pulsul, însă, cu toate că a ajuns în viață la spital, nu a mai putut fi salvat.

Conform surselor citate, bărbatul din Buzău care l-a executat pe Sadoveanu a fost prins, ulterior, de poliția americană.

Între grupul lui Alișor Sadoveanu și interlopul din Buzău care l-a executat ar fi existat un conflict după ce acesta din urmă ar fi considerat că a fost înșelat cu 200.000 de dolari, conform surselor Gândul.ro . 

După ce l-a împușcat pe Alișor, interlopul din Buzău a vrut să-i împuște și pe ceilalți, însă a renunțat în ultimul moment și a plecat. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here