Un primar PSD din județul Timiș le-a transmis colegilor săi că social-democrații au crezut că prin mărirea salariilor și pensiilor toată lumea ”va sta sluj” în fața lor, dar, a subliniat el, oamenii ”nu mai pot fi manipulați de către baronii locali”.


Am crezut atunci că, dacă dăm niște bani pentru mărirea pensiilor și a salariilor, toată lumea va sta sluj în fața noastră. Nu este așa! Însăși generațiile de pensionari nu mai sunt cele de acum 30 de ani, sunt pensionari tineri, care la Revoluție aveau 30-35 de ani. Nu mai pot fi manipulați de către baronii locali îndeosebi din zonele mai defavorizate, mai sărace”, a spus Sabin Bociu, primarul comunei Jebel, în timpul conferinței de alegeri a Organizației PSD Timiș.
Primarul a spus acest lucru după ce a subliniat că trecutul a arătat că acolo unde președintele are în jur o echipă de oameni ”fără de coloană”, ”Yes, man”, care ”urmăresc doar interesele lor, nu ale partidului, fac să se întâmple dezastrul care s-a întâmplat recent cu formațiunea noastră politică”.

Declarația poate fi ascultată la min. 29.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here