VIDEO | Primele imagini cu Alexia, fata cu braţele amputate în accidentul de la Paşcani

Au apărut primele imagini cu fata căreia i-au fost amputatele braţele în accidentul de la Paşcani, pe contul de Facebook al Consiliului Judeţean Iaşi. Imaginile au fost filmate de mama Alexiei şi o arată pe fiica ei mergând pe holurile spitalului împreună cu medicii şi asistentele care lucrează acolo. Mama fetei a mulţumit personalului medical de acolo şi dr. Sidonia Susanu, medic primar de chirurgie plastică, estetică şi microchirurgie reconstructivă şi coordonatorul secţiei de chirurgie plastică de la Spitalul de Copii „Sfânta Maria” din Iaşi, informează News.ro.

„Imagini emoţionante la Spitalul pentru Copii «Sfânta Maria». Alexia, adolescenta căreia chirurgii au reuşit să-i replanteze ambele braţe, după ce a suferit un accident rutier, zâmbeşte fericită alături de medicii care i-au redat viaţa. Filmarea a fost făcută de mama Alexiei şi este însoţită de un mesaj de mulţumire şi recunoştinţă pentru medicii care au făcut un adevărat miracol. Felicitări, Sidonia Susanu! Felicitări întregii echipe!”, arată postarea de joi de pe pagina de Facebook a Consiliului Judeţean Iaşi.
Pe 17 decembrie, noaptea, un autocar cu 35 de persoane la bord s-a răsturnat, în municipiul Paşcani, judeţul Iaşi, 25 de persoane fiind transportate la spital. Cincisprezece dintre pasageri erau adolescenţi. Printre adolescenţii răniţi s-a aflat şi Alexia, care şi-a pierdut în accident ambele braţe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here