VIDEO | Primele imagini cu prăbuşirea telecabinei din Italia

Paisprezece oameni au murit, recent, în accidentul de pe malul lacului Maggiore, în staţiunea Stresa, iar momentul în care telecabina a căzut a fost surprins de camerele de supraveghere. Miercuri, ele au fost difuzate de canalul italian TG3.

Telecabina pornise în 23 mai, la ora 12.10, către vârful Mottarone, cu 15 înăuntru, un copil în vârstă de cinci ani fiind singurul supravieţuitor. Acesta şi-a pierdut însă mama, tatăl şi fratele de numai doi ani.

Pe imaginile difuzate de TG3 se vede cum telecabina ajunge la locul de debarcare, dar se desprinde în momentul în care operatorul e pe punctul de a deschide uşile. Apoi, alunecă pe cablurii, loveşte de un pilon şi cade în gol.

Tg3

@Tg3web

Al Tg3 un documento esclusivo della cabina della funivia del Mottarone, prima della caduta, agli atti dell’inchiesta sul disastro costato la vita a 14 persone. Le immagini per il loro contenuto potrebbero urtare la sensibilità di alcuni

Embedded video

Anchetatorii au mers pe ipoteza ruperii unui cablu, în condiţiile în care nici frâna de urgenţă a telecabinei nu ar fi funcţionat.

Iniţial arestaţi, propietarul companiei, un angajat şi un inginer care se ocupau de întreţinere sunt acum cercetaţi în libertate.

Hong Kong | Şefii ziarului pro-democraţie, Apple Daily, arestaţi – VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here