VIDEO | Prințul Charles, mesaj pentru români: „Sunteţi în gândurile şi rugăciunile mele”

Foto: Wikimedia Commons

Prinţul Charles, unul dintre cei mai apropiaţi prieteni ai României, a transmis un mesaj emoţionant de Paşte de la Clarence House, în care a vorbit despre recunoştinţa faţă de românii care muncesc în Regatul Unit şi dorinţa de a se întoarce cât mai curând în ţara noastră, transmite News.ro.

„Într-o perioadă în care românii de pretutindeni sărbătoresc Paştele Ortodox, vreau să ştiţi cât de mult mă gândesc la voi în aceste zile sfinte ale anului (…). Sunteţi în gândurile şi rugăciunile mele. Paşte fericit! Hristos a înviat!”, a transmis Prinţul de Wales în mesajul către români.

„Mulţi români din Marea Britanie au un rol indispensabil în sistemul de sănătate, în căminele de bătrâni şi în alte roluri cheie în această criză de sănătate publică fără precedent. Le suntem profund recunoscători şi nu am suficiente cuvinte pentru eforturile lor remarcabile care sunt apreciate de noi toţi”, a continuat prinţul Charles în mesajul său. 

El şi-a exprimat dorinţa de a se întoarce în România cât de curând, o ţară despre care spune că este un loc special în inima sa. 


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here