Excursie inedită oferită de un aeroport din Taiwan în condiții de pandemie

Cu avioanele oprite la sol și turismul blocat din cauza pandemiei de coronavirus, un aeroport din Taiwan a venit cu o soluție inedită pentru a-i ajuta pe oameni să se simtă ca și cum ar fi în călătorie, relatează CNN.

Aeroportul Songshan din Taipei organizează un tur pentru 90 de persoane, în care „excursioniștii” vor trăi experiența trecerii prin check-in și vamă și se vor îmbarca în avion. Apoi, însă, trebuie să coboare și să se întoarcă acasă.

Nu puteți pleca din Taiwan, așa că prefaceți-vă că plecați în străinătate pe aeroportul Songshan”, este mesajul unui banner postat pe site-ul aeroportului.

Participanții vor fi aleși în urma unui concurs. Vor fi organizate trei tururi pe aeroportul Songshan pe 2, 4 și 7 iulie. Wang Chih-ching, director adjunct al aeroportului, a precizat că tururile vor dura umătate de zi și vor permite vizitatorilor să experimenteze cum ar fi să treacă prin procedurile de îmbarcare și apoi să urce în avion.

Persoanele care nu au avut ocazia să plece în curse internaționale de pe Songshan pot să folosească această șansă pentru a experimenta și a afla mai multe despre procesul de îmbarcare și serviciile oferite”, a spus Wang.

Songshan este cel mai mic dintre cele două aeroporturi internaționale din Taipei și este situat în centrul orașului, lângă râul Keelung.

Taiwanul și-a închis granițele în martie, din cauza coronavirusului, iar cetățenilor străini li se interzice să intre pe insulă.

Turismul internațional a fost înghețat în cea mai mare parte a lumii, după ce granițele au fost închise în încercarea de a stopa răspândirea coronaviusului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here