Premieră pentru administrația locală: Primăria Câmpulung Muscel a obținut bani din fondul de rezervă al Guvernului pentru proiecte de infrastructură și culturale

Foto: INQUAM/Octav Ganea

Primăria Câmpulung Muscel a obținut bani din fondul de rezervă al Guvernului pentru trei proiecte, o premieră pentru administrația locală, a anunțat primarul orașului, Elena Lasconi, citată de MEDIAFAX.

Primarul orașului Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, a anunțat că a primit 12 milioane de lei din fondul de rezervă al Guvernului. Este o premieră pentru oraș, iar banii vor fi folosiți pentru realizarea a trei proiecte de infrastructură și culturale.

Premieră pentru Câmpulung! Pentru cei care se ocupă zi de zi cu discreditarea primarului, a USR PLUS și se hrănesc cu răutate am o veste: azi luați-vă liber. Am obținut 12 milioane de lei din fondul de rezervă al Guvernului aflat la dispoziția prim-ministrului, cu ajutorul colegilor mei, parlamentarii USR PLUS, pentru trei proiecte importante: bulevardul Pardon, o parte din strada Drăcești și “Câmpulung, capitala scrisului românesc”. Este pentru prima dată când avem parte de o asemenea susținere. Vă promit, e doar începutul”, a anunțat, pe Facebook, primarul Elena Lasconi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here