VIDEO | Un băiețel de 5 ani, cu 3 dolari în buzunar, a plecat cu mașina familiei să-și cumpere un Lamborghini din California

Un copil de cinci ani, nemulțumit că mama sa nu a vrut să-i cumpere un Lamborghini, a fost oprit de poliție pe o autostradă din vestul Statelor Unite după ce se urcase la volanul mașinii familiei pentru a merge în California, de unde voia să achiziționeze costisitoarea mașină sport italiană, scrie AFP.

Potrivit poliției rutiere din Utah, care l-a oprit pe băiețel luni, acesta a luat decizia de a merge în California, la mii de kilometri depărtare, după ce se certase cu mama lui.

A decis să ia mașina și să meargă în California pentru a o cumpăra„, a scris poliția, pe Twitter. „Risca să fie depășit de nivelul prețului, deoarece nu avea decât trei dolari în buzunar”, au adăugat polițiștii.

O înregistrare video difuzată de poliție arată SUV-ul condus de copil cum traversează benzile de circulație, în mijlocul altor mașini și camioane care îl depășesc.

Mașina a tras pe stânga după ce agentul Rick Morgan a pornit sirena.

Băiatul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a reușit să conducă circa trei kilometri înainte de a fi oprit de poliție și nu a provocat niciun accident.

„Familia a afirmat că băiatul se afla sub supravegherea unui frate mai mare în acea dimineață; acesta a adormit, iar băiatul a luat cheile SUV-ului care erau atârnate într-un cârlig, în casă”, a explicat poliția.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here