Profesorul Didier Raoult, care tratează pacienţii de COVID-19 cu hidroxiclorochină, numit şi omul de ştiinţă preferat al publicului francez în contextul pandemiei de coronavirus, a fost aclamat joi de soferii de taxi, imaginile devenind virale pe reţelele de socializare.

Profesorul Didier Raoult crede că hidroxiclorochina este un „tratament standard pentru bolile pulmonare” şi spune că utilizarea sa este frecventă în Statele Unite, deoarece unul din opt americani „îl ia o dată pe an”. Medicul nu ezită să anunţe lansarea viitoare a unui „studiu internaţional privind siguranţa tratamentului cu hidroxiclorochină”, care va demonstra „fiabilitatea acestui medicament”.

Marseille : Didier Raoult acclamé par des chauffeurs de taxis au volant de son véhicule

🔴"Professeur, un champion, vous êtes une bombe, continuez !" Le Professeur Raoult a été acclamé cet après-midi par les chauffeurs de taxis marseillais 👏🙂

Publicată de La Provence pe Joi, 30 aprilie 2020

Profesorul Didier Raoult, directorul Institutului Universitar Medical din Marsilia, a tratat 4.000 de pacienţi cu infecţii acute în ultimii 30 de ani şi aplică o schemă tratament cu hidroxiclorochină de zece zile.

Ca fapt divers, în filmulețul devenit viral, celebrul profesor francez se află la volanul unui autoturism Dacia Duster.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here