Violeta Alexandru: Am înregistrat amendamentele prin care taxarea contractelor part-time să se facă pentru exact cât se munceşte. Niciun leu în plus

Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Deputatul neafiliat Violeta Alexandru a anunţat că a înregistrat amendamentele prin care taxarea contractelor part-time să fie făcută pentru exact cât se munceşte. „Niciun leu în plus. Aceasta e abordarea corectă. M-am săturat de incorectitudine, de jupuit oamenii care muncesc, de statul hulpav care îţi ia şi pentru ce nu încasezi”, a completat ea, transmite News.ro.

„Am înregistrat amendamentele prin care taxarea contractelor part-time să se facă pentru exact cât se munceşte. Niciun leu în plus. Aceasta e abordarea corectă. M-am săturat de incorectitudine, de jupuit oamenii care muncesc, de statul hulpav care îţi ia şi pentru ce nu încasezi. Aşa ceva doar PSD e în stare să gândească şi să facă. Pentru că ei nu respectă oamenii care muncesc. Sunt cu ochii doar după bani”, a scris Violeta Alexandru, miercuri pe Facebook.
Fostul ministru al Muncii a adăugat că „nu trăim vremuri uşoare, nici corecte”.
„N-aş vrea să renunţăm. Lăsăm România pe mâna unora care ne ţin lecţii de corectitudine în timp ce, dacă îi cauţi, sunt plini de păcate. Mulţumesc tuturor celor cu care m-am consultat în această perioadă. Am depus amendamentele alături de colegii mei, senatorul Adrian Oros şi deputatul Bogdan Bola”, a completat Alexandru.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here