Violeta Alexandru o dă de gol pe Olguța Vasilescu: #prostiaPRM

Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Lia Olguța Vasilescu a atacat-o pe noul ministru al Muncii, Violeta Alexandru, acuzând-o pe aceasta că vrea să desemnez “fară concurs” atașații pe probleme de muncă și sociale din cadrul misiunilor diplomatice prin modificarea normelor de funcționare ale Ministerului Muncii. 

Numai că Violeta Alexandru i-a răspuns predecesoarei sale, dar a arătat că modificarea respectivă a fost aprobată chiar de Lia Olguța Vasilescu. 

„Ieri a sărit din baie cu o postare Vasilescu ot PRM să mă acuze că aș modifica HGul de organizare al MMPS astfel încât să desemnez “fară concurs” atașații pe probleme de muncă și sociale din cadrul misiunilor diplomatice (despre ei, despre cum taie frunză la câini și cum au fost parașutați inclusiv realizatori TV direct în Dubai, cu altă ocazie).
Pentru că s-a adus în discuție prostia, să facem câteva precizări, așa, ca pentru proști:
Articolul respectiv NU este propus de mine. Noi nu modificăm NIMIC. Acel articol e de pe vremea, și a fost semnat chiar de #prostiaPRM (dovada actul semnat chiar de ea în 2017, vedeți paginile scanate de atunci).
Dacă #prostiaPRM făcea un efort, își aducea aminte că această precizare NU exclude concursul. Ba din contră, mereu s-au organizat concursuri pentru aceste posturi. Sigur, înțeleg din minister că la concursuri ieșea cam cine trebuie, oamenii din minister au început să vorbească, cu toată teroarea și amenințările făcute asupra lor să tacă, nu se mai tem că prostia se mai poate întoarce în minister să le facă ceva.
Într-un final, când prietenii din minister i-au atras atenția că bate câmpii, într-un gest penibil, a șters postarea, dar o avem aici în captură.” a scris ministrul liberal pe Facebook. 

Violeta Alexandru a postat și documentele care îi dovedesc afirmațiile. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here