Viza lui Djokovici, anulată de ministrul australian al imigrației

Sursa: Flickr

Guvernul australian a anulat, vineri, viza lui Novak Djokovic, pentru a doua oară, spunând că tenismenul nr. 1 mondial, nevaccinat pentru COVID-19, ar putea reprezenta un risc pentru comunitate, transmite Reuters.

Ministrul imigrației, Alex Hawke, și-a folosit puterile discreționare pentru a anula din nou viza lui Djokovic, după ce un tribunal anulase o revocare anterioară și l-a eliberat luni din detenția pentru imigrare.

„Astăzi mi-am exercitat puterea în temeiul secțiunii 133C(3) din Legea privind migrația, de a anula viza deținută de domnul Novak Djokovic din motive de sănătate și bună ordine, pe motiv că era în interesul public să fac acest lucru”, a spus Hawke în o declarație.

Revista germană Der Spiegel scrisese anterior că Novak Djoković susține că a fost testat pozitiv pentru coronavirus pe 16 decembrie, însă rezultatul testului digital sugerează contrariul. Aceasta și o presupusă declarație falsă ar putea crea noi probleme de viză pentru sportivul din Australia, mai nota Der Spiegel.

Discuțiile ruso-americane pe Ucraina. Unde se află România

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here