Călin Gheorghe, DJ-ul de la Europa FM și unul dintre cei mai buni oameni de radio din România, a murit pe Litoral, în locul său preferat, pe plaja din Corbu. În vârstă de 46 ani, realizatorul se afla în weekend, în locul său preferat. În dimineaţa de sâmbătă, 25 iulie, Călin Gheorghe era în apă atunci când i s-a făcut rău.

Medicii au ajuns la concluzia că DJ-ul de la Europa FM a făcut un stop cardiorespirator. De altfel, el a fost resuscitat timp de o oră, sâmbătă după ora 10.18. „Am fost solicitaţi să intervenim pentru salvarea unei persoane, de sex masculin, pe plaja Corbu. Din primele informaţii, bărbatul este resuscitat“, a transmis Anamaria Stoica, purtătoarea de cuvânt ISU Constanţa.

Călin Gheorghe a fost scos din apă de oamenii de pe plajă. Pentru salvarea sa au intervenit inclusiv un elicopter SMURD şi şenilata de prim-ajutor din Corbu.

O oră mai târziu, cât a durat protocolul de resuscitare, realizatorul radio a fost declarat decedat, nerăspunzând manevrelor medicale. „Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de medici, bărbatul a fost declarat decedat“, a comunicat ISU.

Călin Gheorghe era născut în aprilie 1974, în Ilfov, fiind una dintre vocile care au marcat eterul în trecerea sa pe la posturile de radio ProFM, Radio Guerrilla, Seven, Europa FM (unde activa actualmente, din februarie a.c.).

„Călin Gheorghe se afla cu rulota la mare, la Corbu. Ieri-dimineaţă, a intrat în apă şi dus a fost. Infarct. A murit în locul unde i-ar fi plăcut să îmbătrînească. N-a mai apucat. A fost un om bun şi blînd, cu o voce gravă, al cărei timbru a ajuns acum pe o carte poştală pe care cineva a expediat-o mult prea devreme dincolo. Drum lin, Călin!“, a scris prietenul său, Iulian Tănase

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here