ACTUALIZARE. Poliția i-a prins pe cei doi traficanți ucraineni de migrați care au evadat din arest

ACTUALIZARE. Cei doi tineri ucraineni care au evadat din Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Poliţiei Maramureş, unde se aflau întrucât erau reţinuţi pentru trafic de migranţi, au fost prinşi în localitatea Deseşti, informează News.ro. Conducerea Poliţiei Maramureş face verificări cu privire la evadarea celor doi. „În urma activităţilor investigativ operative desfăşurate de către personalul M.A.I. cei doi bărbaţi evadaţi din Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Maramureş au fost depistaţi pe raza comunei Deseşti”, a transmis, joi după-amiază, Poliţia Judeţeană Maramureş.

Ştirea iniţială. Doi ucraineni de 21 de ani, reţinuţi pentru trafic de migranţi, au evadat joi noaptea din Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Maramureş, pentru prinderea lor fiind instituite filtre în tot judeţul, transmite News.ro.

”Azi-noapte, doi tineri, ambii de 21 de ani, din Ucraina, au evadat din Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Maramureş. Atât în municipiul Baia Mare, precum şi în tot judeţul, au fost instituite filtre, pentru  prinderea persoanelor în cauză”, anunţă poliţia.Cei doi au fost reţinuţi pentru trafic de migranţi. Unul dintre cei evadaţi are  1,80 m înălţime, ochi albaştri, păr blond tuns scurt.

 La momentul evadării, acesta era îmbrăcat cu un tricou vişiniu, pantaloni de trening negri cu dungă albă şi avea şlapi în picioare.  Cel de-al doilea tânăr are 1,70 m înălţime, ochi albaştri, păr şaten tuns scurt.

 La momentul evadării acesta era îmbrăcat cu un hanorac verde-negru, pantofi sport de culoare neagră, şapcă de culoare neagră, pantaloni de trening negri. Cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigatii Criminale. Cei care îi văd sunt rugaţi să sune de urgenţă la 112 sau să anunţe cea mai apropiată secţie de poliţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here