Adrian Solomon, mesaj plin de dispreț și aroganță pentru un deputat USR: „Niște nimeni pe drum”

Inquam Photos / Octav Ganea

Deputatul PSD Adrian Solomon, cel care a provocat scandal într-o șaormerie din București, recidivează. De data asta, social-democratul îl atacă într-un limbaj suburban pe deputatul vasluian al USR Mihai Botez.

Acesta a postat un mesaj pe pagina de Facebook a USR Bârlad, în care spune despre Mihai Botez că este un „biet chelner la Petrică Dunca la streaptease”.

Mesajul postat Adrian Solomon:

Văd că USR Bârlad nu are altă treabă decât să se frece ca porcul de gard( expresie arhaică românească ) de mine făcând o compilație de clișee liberal-frustrate despre tot felul de vrăjeli.

Ca să fii deputat, să te cheme Mihai Botez și să nu știe nimeni de tine, să nu fi aflat cineva din Parlament că ești deputat, atunci este jenant. Păi cum vine măi NIMENI în drum care ești, să perorezi în permanență inepții de astea despre un OM care TE IGNORĂ?!

Nu pricepi, măi Botez, că ești un biet CHELNER la Petrică Dunca la streaptease?Că eu mi-am făcut școala la timp? Că ai mult de recuperat? Tu te poți compara cu un parlamentar cu experiență de trei mandate? Tu nici nu știi pe unde ajungi la PM în B4 …cum nu știi ce înseamna ?Nu e o surpriză . Tu esti prea prost …pregătit ca să contezi .Tu rămâi ăla cu rucsacul care într-un mandat ai adunat 160 000 de lei. Cum? Eu nu am reușit în trei mandate. E clar că din punctul ăsta de vedere îi fac de rușine pe alegătorii mei. Eu las alegătorilor mei zeci de legi inițiate de mine și care se aplica, sute de rapoarte semnate de mine ca președinte al comisiei de munca și care au devenit legi, mii de rapoarte de respingere ale unor inițiative legislative semnate ca secretar sau președinte al comisiei de munca in ultimii 12 ani!

USR si Botez? Niște nimeni pe drum!

PS: Ghiciți cine sunt personajele? O fi acel moment în care i-a promis că o face Vice?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here