Se pregătește demiterea Doinei Gradea. Iulian Bulai, șeful Comisiei parlamentare care controlează TVR: „Mă voi ocupa personal de asta”

Foto: Inquam Photos / George Călin

Presedintele Comisiei pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă, Iulian Bulai (USR PLUS), anunță că are ca prioritate schimbarea din funcție a șefei TVR, Doina Gradea. „Doina Gradea, omul lui Dragnea, trebuie să plece de la TVR. Mă voi ocupa personal și de asta, și de reforma TVR”, anunță Bulai.

„Mâine seară vom avea Revelion marca TVR, cu costuri de 69.000 euro. Doi actori principali. Aproape nimic suspect până aici (aproape).

Realitatea e însă alta: producția materialului de mâine seară a fost făcută cu mijloacele și resursele TVR. Pentru că firmele celor doi actori nu pot produce material video sofisticat. Rețeta perfectă pentru devalizat bugetul TVR: dai la două firme 70.000 de euro să facă un eveniment (sparte în contracte mai mici, ca să nu trebuiască aprobate de CA), ele încasează banii, iar tu, TVR, te ocupi de toată producția efectivă. Ca să intre mii de euro din banul public în buzunarul unora care au luat instituția pe persoană fizică.

De fapt, mâine seară vom avea un show TV de 140.000 de euro. Suma încasată de firmă, plus munca efectivă, plătită în salarii și echipamente ale TVR, pentru a produce acest material. Zeci de mii de euro distracție din banii noștri. Dna Gradea trebuie să plece de la TVR. Este nevoie de un nou Consiliu de Administrație, de un nou PDG, de o altă abordare a ideii de serviciu public.

Vizionare plăcută mâine seară, dragi români! Distracția e la preț dublu de data asta. O adevărată „Vacanță mare”.

Doina Gradea, omul lui Dragnea, trebuie să plece de la TVR. Mă voi ocupa personal și de asta și de reforma TVR”, a transmis Iulian Bulai într-o postare pe Facebook.

10 COMENTARII

  1. Domnule Bulai,doar atat,fara sanctiuni pentru incompetenta si dezastrul facut si pe care cu siguranta il va lasa in urma demiterii?????Sper,ca actualul guvern sa treaca si la sanctiuni pentru recuperarea unor prejudicii produse pe timpul administratiei unor conducatori de institutii ale statului,mai ales cand acestia au si fost salarizati cu salarii substantiale din banii contribuabililor.

  2. Sa dea Dumnezeu, insa din cate-am vazut pana acum, e foarte greu de scos psdisti din functii, si la PMB, Nicusor Dan spunea ca de-abia a scapat de 3-4 javre de-ale firii in doua luni, si mai are pana la 50 cat ar fi caracatita vazuta a firoaicii, insa ce te faci si cu cea nevazuta?

    • E scris si in titlu,nu e nevoie sa ne dai psuri…S-o inghiti cu pofta,daca zici ca e buna..te pune cineva sa spui prostii,cucoana,mai ales ca esti profesoara!

  3. Ați văzut emisiunea de Revelion? Un dezastru! Cum poți să îi iei pe cei doi deja prăfuiți să facă o asemenea emisiune? Iar pe TVR 2, Fuego (înțeleg că a fost, de fapt, înregistrarea din 2019) și-a evidențiat multiplele talente. Este revoltător ce au putut să facă din TVR!

  4. Ooooo,dar cate brate -tentacule mai sunt de taiat …are caracatita ciumei rosii brate lungi,caci a crescut netulburata in 30 ani,incat trebuie cam tot atat pentru a curata sistemul de mafia comunistoida!Sa vedem daca doar cu vointa se poate,caci nu cred ca nu si-a asigurat viitorul…

  5. Înaintea șutului în cur,coana Gradea trebuie să achite o factură,neapărat!Mă refer la a plăti bani,nu doar cu funcția și locul de muncă!

  6. În ultima perioadă personajul Ionuț Cristache exercită, din păcate fără har și talent, moderarea sau debitarea propriilor aserțiuni, într-o manieră jignitoare și partizană, incompatibilă la un post TV finanțat de la bugetul național. Dacă acest domn nu-și schimbă în viitorul imediat prestațiile, atunci cred că trebuie sfătuit și ajutat să se califice într-o altă meserie, practicată în regim privat, pentru binele celor cărora le produce ceva util, și, desigur, spre binele lui personal !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here