Foto: INQUAM/Octav Ganea

Directorul Institutului Matei Balș din Capitală, profesorul Adrian Streinu-Cercel, i-a contrazis, sâmbătă, la Antena 3, pe protestatarii care au manifestat în Piața Universității din Capitală împotriva obligativității măștii de protecție de către elevi.

Când se îmbolnăvesc sună și cer ajutor. Lumea se sperie doar în momentul în care se îmbolnăveşte. Până nu se îmbolnăveşte şi nu a ajuns boala în dreptul lor, zic, ‘Pe mine nu mă poate afecta’. Când îi afectează se întreabă ‘Dar de ce oare m-a afectat tocmai pe mine?’. Este în natura fiinţei umane. Dânşii vorbesc despre botniţă, eu nu ştiu să poarte cineva botniţă împotriva SARS-CoV-2, știu că trebuie să poarte mască şi asta recomand. Vor să înţeleagă, bine, nu vor să înţeleagă, iarăşi bine. Fiecare este liber să îşi aleagă soarta”, a declarat Adrian Streinu-Cercel.

Vedem la televizor lumea fără mască, ca şi când aceşti oameni ar spune că virusul este pe undeva ascuns, pitit prin tufişuri. Lumea trebuie să înţeleagă că acest virus se plimbă pe stradă. Când o persoană infectată cu acest virus vorbește, virusul se deplasează cu circa 7,3 metri pe secundă din cavitatea bucală”, a mai declarat acesta.

2 COMENTARII

  1. Jegosul cred ça neuronii lui ai aceasta viteza, nu mai stiu ce sa inventeze, scot tôt felul de mizerii din gura,,dar stiti ceva, politia ar putea sai dea amenda, la virus, à depasit viteza legala, mincinosilor ordinari,

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here