Alegeri Deveselu | Vărul primarului mort de Covid l-a învins pe fiul acestuia din urmă

Sursa: Facebook

Candidatul PSD la funcţia de primar al comunei Deveselu, Nicolae Dobre (foto centru), viceprimarul localităţii, a câştigat alegerile parţiale obţinând peste 50% din voturile valabil exprimate, potrivit rezultatelor afişate de Autoritatea Electorală Permanentă, transmite Agerpres.

Dobre a obţinut 924 de voturi, însemnând 50,54% din totalul voturilor valabil exprimate.

Pe locul al doilea s-a clasat candidatul liberal, Marius Iulian Aliman, care a obţinut 812 voturi (44,42%).

Nicolae Dobre este văr al fostului primar ales din Deveselu, iar Marius Iulian Aliman este fiul edilului defunct.

Candidatul de pe locul al treilea este Gabriel Branişte (AUR), care a obţinut 119 voturi. Ceilalţi patru candidaţi au obţinut mai puţin de 50 de voturi: Dorel Gorcea (independent) – 20 de voturi, Luminiţa Cepan (USR) – 12, Ana Sorin Marius (PMP) – 8 voturi, Constanţa Mirela Motrici (Partidul Neamul Românesc) – 3.

Duminică seara, după aflarea rezultatelor, câştigătorul alegerilor de la Deveselu, Nicolae Dobre, a transmis mulţumiri susţinătorilor într-un mesaj postat pe Facebook, afirmând că este o victorie „care va fi transpusă în proiecte importante pentru deveseleni”.

„Rezultatul de astăzi este victoria noastră, o victorie care va fi transpusă în proiecte importante pentru deveseleni. Împreună am demonstrat că forţa noastră constă în solidaritate, formând o echipă imbatabilă pentru comuna noastră. Vă mulţumesc tuturor pentru susţinere, voi rămâne acelaşi om, fidel dialogului şi echilibrului, care v-a determinat să-mi acordaţi votul de încredere. De mâine, ne apucăm de treabă, astfel încât planul de guvernare local să fie pus în practică, aşa cum am promis”, a transmis Nicolae Dobre.

La Deveselu au fost organizate duminică alegeri parţiale pentru funcţia de primar, după ce anul trecut, în septembrie, a fost votat cu majoritate de voturi pentru această funcţie primarul Ion Aliman care decedase cu câteva zile înainte de ziua scrutinului.

Alarmant: 10 secunde sunt suficiente ca două persoane să se infecteze cu tulpina Delta. Mutația Kappa, la fel de infecțioasă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here